GDPR

Bună ziua,

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Totodată, vă aducem la cunoștința, ca datele dumneavoastră de contact se află în baza de date a instituției noastre, fiind obținute ca urmare a unor interacțiuni anterioare în calitate de cursant, potențial cursant, abonat al site-ului sau în orice alt context în care ați oferit datele dumneavoastră reprezentanților institutiei noastre. Având în vedere dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor, trebuie să vă exprimați consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în vederea accesării/furnizării serviciilor oferite de catre instituția noastra prin intermediul platformei on-line.

Refuzul dumneavoastră de a vă da acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc conduce imposibilitate de a beneficia de serviciile oferite prin intermediul platformei on-line a instituției noastre.

Pentru a vă exprima consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie să intrați pe platforma on-line a FEG și să inițiați procesul de logare pe platformă.

Vă mulțumim!
Cu stimă,
Echipa FEG